Jedriličarski klub Opatija organizirana Školu jedrenja s modelima radio upravljanim jedrilicama

Roditeljski sastanak će se održati u ponedjeljak 30. kolovoza u 18 sati u prostorijama JK Opatija, a s radom započinjemo u srijedu 1. rujna u prostorijama JK Opatija, poručili su iz JK Opatija.

Opatija – Jedriličarski klub Opatija za svu zainteresiranu djecu organizirana školu jedrenja s modelima radio upravljanim jedrilicama.

– Škola će se održati u rujnu, a namijenjena je svoj djeci koja se žele okušati u jedrenju s radio upravljanim jedrilicama. Školu će voditi Robert Grubiša, član JK Opatija, dugogodišnji jedriličar-modelar i državni reprezentativac u jedrenju radio upravljanim jedrilicama. Roditeljski sastanak će se održati u ponedjeljak 30. kolovoza u 18 sati u prostorijama JK Opatija, a s radom započinjemo u srijedu 1. rujna u prostorijama JK Opatija. Škola će planirano trajati mjesec dana, a treninzi će se održavati dva puta tjedno (srijedom poslije podne u Opatiji i subotom u Voloskom). Klub je osigurao radio upravljane jedrilice za potrebe ove škole. Škola je zamišljena za djecu od 7 godina na više, a rado ćemo primiti svako dijete koje bi se htjelo okušati u ovom obliku jedrenja. Još uvijek se možete prijaviti na email robert.grubisa@gmail.com ili pozivom na broj 098 98 22 653. Na sva pitanja ili nedoumice će vrlo rado odgovoriti! Vidimo se na prvom treningu u Opatiji, poručili su iz JK Opatija.

error: Content is protected !!