Još bolji i luđi Maškarani kampus @ Matulji

Tradicija vrhunskih maškaranih subota nastavlja se i ove godine i to od 19. siječnja te tako svake subote zaključno sa 9. veljače.

Matulji – Maškarani Kampus Jušići – Regionalni Pusni Centar, već je tradicionalno neizbježno mjesto okupljanja maškaranog svijeta, mjesto gdje se na jednom mjestu okupljaju ljubitelji maškaranih zabava i to ne samo s područja Liburnije već i cijele regije. Tradicija vrhunskih maškaranih subota nastavlja se i ove godine i to od 19. siječnja te tako svake subote zaključno sa 9. veljače.

Svi oni koji su proteklih zima pohodili Kampus znaju da ih na istom mjestu očekuje vrhunska zabava uz dva banda: Lady Lunu i Mustafe, sada već legendarni Bambus bar, odlično iće i piće, ples do ranih jutarnjih sati, a na raspolaganju su i garderoba, sanitarni čvor, maškarani photo corner i brojne nagrade za najbolje maske. Neće izostati ni nagrada za najbrojniju grupu, a ono što će zasigurno biti hit Kampusa je posebna tombola u kojoj sudjeluju svi posjetitelji Kampusa bez obzira koje subote oni pohodili ovo najveselije maškarano mjesto, a čije će veliko finale biti posljednje subote kada će se netko iz Kampusa kući odvesti pravim pravcatim automobilom! I to ne bilo kojim, već – Fićom!

– Ne treba sumnjati da će Maškarani kampus i ove godine biti meka maškara i ljubitelja maškaranih ludorija, a ne zaboravimo da je maskiranje skoro pa i dress code Kampusa. Organizator Kampusa, tvrtka Thorax, poziva sve prave pusne ljude na još jednu maškaranu zimu za pamćenje, uz pozdrav ŽIVIO PUST, poručili su organizatori.

Sve novosti vezane uz Maškarani kampus pratite na ovom linku

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!