Još dva tjedna do 12. Seasplasha @ Štinjan

sea_splash_naslov

Već najavljenim izvođačima pridružuju se eminentna svjetska imena te nosioci domaće i regionalne scene…

Štinjan – Ušli smo u mjesec 12. Seasplash festivala koji će se održati od 17. do 21. srpnja na čarobnoj tvrđavi Punta Christo u Štinjanu, kraj Pule. Organizatori s ponosom najavljuju još jedno proširenje bogatog programa uz nova imena na listi izvođača i nove popratne sadržaje.

Već najavljenim izvođačima pridružuju se eminentna svjetska imena te nosioci domaće i regionalne scene…

ABASSI HI POWER (UK)
Živuća legenda Neil Perch iz Zion Traina vraća se na Seasplash, ovog puta s drugim projektom.

JAMALSKI (USA) feat. Jah Billah (Hr)
Jamal-Ski, jedan od pionira modernog beata s jamajčanskim vibracijama surađuje s imenima kao što su Ed Rush, Adam Chase & Status, a na Seasplashu uz njega će nastupati Jah Billah, producent digitalnog reggaea i osnivač kolektiva / izdavačke kuće Magu Shan Dub Tong.

MATT-U (H)
Producent jedinstvenog dubstepa koji se često čuje na plesnim podijima i radio postajama diljem svijeta.

ROOTS IN SESSION (Slo)
Sa sjedištem u Ljubljani, Roots In Session je jedan od najpoznatijih balkanskih sound systema i producentskih tandema, a svoj vlastiti zvuk stvaraju i promoviraju više od desetljeća.

RAHMANEE / BAMWISE / RAGGALUTION / KINGSTONED SOUND / LITEMOTIF / I-TAL JAM RIDDIM feat. Igor Pavlica / SHECO / 207 / BRAT LEEKS / SANDOKAN Hi Fi / PULAP REGGAE STATION / EXOTIC TIMES / MC HOT STEPPA / DUB DIGGERZ / MONKEY TRAIN / NATTY RIDDIM / SAPLEO / + mnogi drugi!

Više informacija o ranije najavljenim izvođačima na festivalu i ostalim sadržajima potražite na ovim linkovima – Službena stranica, Facebook profil i Facebook event

– Na ovogodišnjem izdanju festivala prvi put otvaramo FilmSplash zonu. U suradnji s Restartom prikazat će se dva odlična glazbena dokumentarca koji će vam približiti jamajčansku kulturu – najopsežniju filmsku biografiju Boba Marleya u režiji oskarovca Kevina MacDonalda te dokumentarni film Journey To Jah, koji prati priču Gentelmana i Alborosia, europskih reggae glazbenika u potrazi za novim domom u politički razorenoj zemlji.

Posjetitelji će moći kroz tečaj festivalske edukacije upoznati razne segmente organizacije festivala i sličnih kulturnih događanja kroz timski rad te kroz teorijski dio tečaja koji obuhvaća predavanja, izlaganja i diskusije s voditeljima organizacijskih timova. Rok za prijavu je 6.7.2014, a više informacija i prijave potražite na: http://bit.ly/EdukacijskiTečaj12

Za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije) u pretprodaji su slijedeće ulaznice – Festivalska ulaznica* = 339,00 kn; Jednodnevna ulaznica = 120,00 kn; Vikend ulaznica = 220,00 kn (* Festivalske ulaznice uključuju mogućnost besplatnog kampiranja s vlastitom opremom).

Ulaznice pronađite online ili na pretprodajnim mjestima koje možete provjeriti na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net