Jubilarna akcija prikupljanja pomoći napuštenim psima i mačkama bila je i više nego uspješna @ Kastav

Zahvaljujemo se klubu 60+ iz Opatije koji već tradicionalno sudjeluju u našim akcijama, i svima ostalima koji su se odazvali na našu akciju.

Kastav – Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke održana je jučer u organizaciji gradske organizacije Reformista Kastav.

– Ova, jubilarna deseta po redu akcija prikupljanja pomoći napuštenim psima i mačkama, bila je veoma uspješna. Prikupljenih 450 kilograma hrane, pregršt dekica, jastučića, vodilica i igrački kao i gotovo 900 kuna dokaz su velikog srca dobrih ljudi i neizmjerne ljubavi prema životinjama, istaknuo je Anže Butinar, tajnik gradske organizacije Reformista te dodao da su ovu akciju organizirali u suradnji s ‘Društvom za zaštitu životinja Rijeka’ i ‘Udrugom Mijau’.

– Nakon akcije prikupljenu hranu i stvari odnijeli smo u azil za napuštene pse. Prikupljena hrana za mačke preko „Udruge Mijau“ poslana je napuštenim mačkama u 3 maju, a prikupljenim novčanim sredstvima kupit će se lovka za napuštene kastavske mačke. Zahvaljujemo se klubu 60+ iz Opatije koji već tradicionalno sudjeluju u našim akcijama, i svima ostalima koji su se odazvali na našu akciju. Onima koji to nisu bili u mogućnosti učiniti, poručujemo da će sljedeću priliku za to imati već na proljeće, dodao je Dajan Delić, član predsjedništva gradske organizacije Reformista.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net