Jubilarna peta utrka Trči i uživaj @ Opatija

Athiva Liburnija.net: 'Trči i uživaj' @ Opatija

Arhiva Liburnija.net: 'Trči i uživaj' @ Opatija

Osjećate li se ovog ljeta posebno snažno i izdržljivo, možete se okušati ”rame uz rame” s profesionalcima u maratonskom trčanju, ili izabrati nešto kraću i ležerniju trasu – odlučite ove nedjelje na maratonskoj utrci Trči i uživaj.

Opatija – Lungomare će ove nedjelje ponovo biti ”zatrpan” trkačima, jer upravo će čitavom dionicom obalne šetnice prolaziti duža ruta utrke ”Trči i uživaj” koja se održava 22. srpnja u 10 sati, u organizaciji atletskog kluba ”Marathon 2006”.

Na raspolaganju trgačima su dvije kategorije utrke za žene i muškarce – duža na 18.400 metara koja će voditi glavnom ulicom do Voloskog zatim lungomarem do Lovrana te natrag do cilja na “Šetalištu slavnih”, te kraća, na 6.000 metara koja će spojiti Opatiju i Volosko. A ako svoje ambicije o slavnoj trkačkoj karijeri želite prenijeti i na svoje dijete do 3 godine, uključite ga u ”baby maraton” na trasi od 25 metara na šetalištu slavnih.

Dobre vijesti za svih su da se kotizacija i startnina ne naplaćuju, za sve je sudionike osiguran riblji roštilj, a prvih 300 prijavljenih dobit će i gratis majicu s logom utrke.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!