Jubilarni 30. JazzTimeRijeka festival započinje 20. lipnja

Rijetki su festivali u Hrvatskoj, regiji pa i u svijetu koji se mogu pohvaliti kontinuiranim djelovanjem tijekom tri desetljeća.

Rijeka – Riječki internacionalni jazz festival, JazzTimeRijeka, svoje će trideseto izdanje održati od 20. do 22.lipnja na Trgu Riječke rezolucije, a detalji o izvođačima i satnica nastupa bit će objavljeni u sljedećim danima.

Rijetki su festivali u Hrvatskoj, regiji pa i u svijetu koji se mogu pohvaliti kontinuiranim djelovanjem tijekom tri desetljeća. JazzTimeRijeka jedan je od takvih festivala koji od svojih početaka, velikim trudom organizatora i zaljubljenika u ovaj glazbeni izričaj, svake godine privlači sve više publike i širi svoj utjecaj među novim generacijama jazz glazbenika.

U jubilarnu festivalsku godina JazzTimeRijeka ušao je sa novim vizualnim identitetom, djelom Črčke Designa. Tu je i serija video intervjua sa glazbenicima koji su sudjelovali na festivalu, neki od njih i od samih početaka. Video intervjue možete poslušati na YouTube stranici festivala na linku https://www.youtube.com/playlist?list=PLqbk86TJ0YVvFyQC25ncZ4IZEcfUn3QWo.

Kroz sve ove godine festival nije izgubio svoj duh i svježinu, a svakom novom godinom organizator festivala, G.I.S d.o.o., osluškuje svjetske trendove u promociji jazz glazbe i implementira ih u svoj rad, te time izdvaja JazzTimeRijeka od sličnih festivala u Hrvatskoj i regiji.

error: Content is protected !!