Jubilarni 5. trofej Nino Gasparinic ove nedjelje @ Lovran

nino_gasparinic_2011_najava

Na regatu pozivamo vlasnike drvenih barki tipa guc, pasara, batana i gajeta opremljenih tradicijskim oputama i jedriljem – oglavnim, sošnim i latinskim. Prijave za regatu mogu se dati na e-mail adresu information@tz-lovran.hr, ili regatnom odboru na dan regate od 9 do 11 sati, poručili su organizatori.

Lovran – Jubilarno, 5. izdanje regate tradicijskih plovila održat će se ove nedjelje, 29. lipnja u Lovranu, a svi natjecatelji borit će se za trofej ”Nino Gasparinic”. Tim povodom, organizatori događanja – članovi sekcije ”Lovranska lantina” udruge ”Naš Lovran – Lovrana nostra” odaslali su poziv na sudjelovanje svim ljubiteljima tradicijske brodogradnje.

– Na regatu pozivamo vlasnike drvenih barki tipa guc, pasara, batana i gajeta opremljenih tradicijskim oputama i jedriljem – oglavnim, sošnim i latinskim. Prijave za regatu mogu se dati na e-mail adresu information@tz-lovran.hr, ili regatnom odboru na dan regate od 9 do 11 sati, poručili su organizatori.
Start regate je u 12:30 sati. Organizator ce proglasiti i nagraditi pobjednike po kategorijama plovila, a dodijelit ce se i nagrada za izvornost ”Moja barka”.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!