Juniori MNK ''Gorova“ izgubili od MNK ''Kastva“

malonogometni_turnir_gorovo…opatijski juniori utakmicu su otvorili s par poluprilika i zasluženo poveli golom Karla Ćutića…
…nakon primljenog drugog gola igrači MNK Kastva su se probudili, stisnuli i preokrenuli rezultat…

Opatija – Juniori Malonogometnog kluba ”Gorovo“ u trećem kolu 2. juniorske HMNL u dvorani Gorovo 29. siječnja poraženi su od MNK ”Kastav“ rezultatom 2:5. Gledajući samo rezultat čini nam se da su Opatijci uvjerljivo i dosta lako izgubili, ali rezultat nije mjerilo jer su ove dvije momčadi kvalitetom podjednake.
Opatijski juniori utakmicu su otvorili s par poluprilika i zasluženo poveli golom Karla Ćutića u 7. minuti. Prepuni samopouzdanja krenuli su i po drugi gol, imali par prilika, ali ih nisu iskoristili. A kako to u nogometu obično bude, kad ne zabiješ gol, primiš ga. Tako su iz kornera, nakon uigrane akcije MNK Kastva prvi put na utakmici vadili loptu iz mreže. Strijelac za 1:1 bio je Deni Jančić. S tim rezultatom se otišlo i na poluvrijeme.
U drugom poluvremenu opatijski juniori su ponovno poveli golom Ivana Karlića koji je silovito zabio iz slobodnog udarca i donio vodstvo od 2:1 u 22. minuti. Nakon primljenog drugog gola igrači MNK Kastva su se probudili, stisnuli i preokrenuli rezultat golovima Jukića i Baljaka u 29. minuti. Nakon trećeg gola igra MNK Gorova se potpuno raspala, a trener Kovčalija je u 32. minuti bio primoran napustiti klupu zbog nervozne reakcije na sudačku odluku.
Do kraja utakmice Opatijci su probali doći bar do izjednačenja, bacili su sve u napad. Taktika se nije isplatila te su do kraja utakmice dobili još dva laka gola na kontre i utakmicu završili neugodnim rezultatom 2:5. Golove za MNK Kastav postigao je Luka Peraić u 35. minuti.
Subota, 29.1.2011.
Opatija, Dvorna Gorovo, 14.30 h
Suci: Pavlešić i Frlan
Delegat: Milošević

Strijelci: 1-0 Čutić, 1-1 Jančić, 2-1 Karlić, 2-2 Jukić, 2-3 Baljak, 2-4 Peraić,2-5 Peraić
MNK Gorovo: Uni, Katavić, Kovačević, Ćutić, Mužić, Ismaili, Pejić, Karlić, Žuljević
MNK Kastav: Poropat, Bešić, Đudarić, Hajduković, Peraić, Jukić, Brozičević, Jančić, Baljak
Nikola Durbić / Kristina Tubić / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!