Juniori TK Opatija ostvarili odličan rezultat u kategoriji do 16 godina

Vice prvak do 16 godina Dino Bonetta

Vice prvak do 16 godina Dino Bonetta

Svojim odličnim rezultatom Dino Bonetta ušao je u državnu reprezentaciju do 16 godina.

Opatija – Protekla dva tjedna bila su izuzetno uspješna za mlade natjecatelje teniskog kluba Opatija.

– U kategoriji juniora do 16 godina, na dvoranskom otvorenom prvenstvu Ogulina – Tennis TOUCH Cupu, održanom od 10. do 12. siječnja u finalu su se našla naša dva člana: Andrej Omeragić i Jan Robert Lajoš. U ljepom i kvalitetnom meču u tri seta, pobjedio je Andrej Omeragić, istaknuo je Denis Kurilić, ispred TK Opatija.

.

U nacionalnom teniskom centru u Zagrebu, od 17. do 21. siječnja, održano je Dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniore do 16 godina. Svojim prošlogodišnjim rezultatima i rankingom na nacionalnoj listi juniora do 16 godina, na državno prvenstvo direktno su se plasirali Dino Bonetta, kao 3. nositelj te Andrej Omeragić i Karlo Kajin, a kroz kvalifikacije Jan Robert Lajoš.

Pobjednik Andrej i viceprvak Jan Robert

Pobjednik Andrej i viceprvak Jan Robert

– Andrej Omeragić i Jan Robert Lajoš nisu uspjeli proći prvo kolo. Karlo Kajin uspio je ući među 8 najuspješnije takmičare, a Dino Bonetta ušao je u finale. U finalu Dino je izgubio u dva seta (6:2;6:2) od zagrebčana Karla Divkovića. Svojim velikim uspjehom, Dino Bonetta ušao je u državnu reprezentaciju do 16 godina, dodao je Kurilić.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!