Juniori treći, kadeti putuju u Trst

vaterpolo2Opatija – Početak nove sezone vaterpolistima Opatije nije uspješno započeo. Juniori su na kvalifikacijskom turniru za Kup Hrvatske u Sisku osvojili treće mjesto, a to im nije bilo dovoljno za prolazak u sljedeći krug takmičenja.
Do zadnje utakmice protiv Zagreba sve je teklo po planu. Pobijeđeni su zagrebački ZPK i domaćin Siscia bez većeg napora, dok se utakmica izgubila od favorita turnira Krune. U posljednjem kolu, u odlučujućoj utakmici u kojoj je bio dovoljan i bod, juniori su odigrali lošije što su vaterpolisti Zagreba znali iskoristiti, te su se pobjedom 9 : 8 kvalificirali u podskupinu sa Mladosti, Medveščakom, Primorjem EB i Krunom iz koje će prva trojica nastupiti u finalu od 25. – 28. ožujka 2010.
Za Vaterpolo klub Opatija igrali su: Čudina Dorian, Krainer Alex, Mrass Matej, Kaluđerović Andrija, Brozina Ivan, Kovčin Filip, Sušanj Denis, Rakovac Dario, Žulić Tin, Milković Marino, Paradžik Marko, Rukavina Vedran, pod budnom paskom trenera Davida Burburana.
5.međunarodni vaterpolski turnir “Citta’ di Trieste 2009”

Kadeti Vaterpolo kluba Opatija nastupaju na tradicionalnom međunarodnom turniru U 15, “Citta’ di Trieste”, koji se 5. i 6. prosinca u organizaciji Pallanuoto Trieste održava u Trstu.
Ovo je nakon 2007. drugi put da opatijski vaterpolisti sudjeluju na tom turniru na kojem će ove godine uz njih nastupiti još domaćin Pallanuoto Trieste, slovački Komarno, Vela Nuoto Ancona i Medveščak iz Zagreba.
Rasporeda turnira :
Subota, 05.prosinac 2009.
17.00 sati A.S.D. Pallanuoto Trieste : VK Opatija
18.00 sati Klub Vodneho Pola Komarno : VK Medveščak
19.00 sati Vela Nuoto Ancona : VK Opatija
Nedjelja, 06.prosinac 2009.
09.30 sati A.S.D. Pallanuoto Trieste : Vela Nuoto Ancona
10.30 sati VK Medveščak : VK Opatija
11.30 sati Klub Vodneho Pola Komarno : Vela Nuoto Ancona
14.00 sati A.S.D. Pallanuoto Trieste : VK Medveščak
15.00 sati Klub Vodneho Pola Komarno : VK Opatija
16.00 sati VK Medveščak : Vela Nuoto Ancona
17.00 sati Klub Vodneho Pola Komarno : A.S.D. Pallanuoto Trieste
Više informacija saznajte na službenim stranicama VATERPOLO KLUBA OPATIJA .
Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!