Kadeti BK Lovran na prvenstvenu Hrvatske u boćanju do 15 godina ostvarili zapažene rezultate

Lovranski mladi boćari uzrasta U-18 u sastavu: Dario Beganović, Niko Žiganto, Andrija Grgić i Mateo Mihalić zahvaljujući financijskoj potpori lovranske Zajednice športskih udruga nastupit će u Poreču od 19. do 22. kolovoza na prvenstvu Hrvatske boćara uzrasta U-18.

Lovran – Lovranski sastav boćara kadeta, članova BK Lovran u sastavu; Marčelo Gašparinić, Niko Žiganto, Andrija Grgić i Tomas Šepić, pod vodstvom trenera Antona Bučevića na nedavno održanom prvenstvenu Hrvatske u boćanju za kadete i kadetkinje uzrasta do 15 godina ostvario je zapažen rezultat. Natjecanje je održano u Boćarskom domu Podvežica u Rijeci u organizaciji Boćarskog saveza Primorsko goranske županije.

Mladi lovranski boćar Niko Žiganto osvojio je tri medalje za ostvareni plasman na natjecanju. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojio je preciznom izbijanju dok je dvije brončane medalje osvojio u brzinskom izbijanju i štafetnom izbijanju. Ovaj uspjeh mladog lovranskog boćara nije ostao nezapažen, te je uslijedio poziv u sastav Hrvatske boćarske reprezentacije U-15 koja uskoro ima ogled s reprezentacijom Slovenije. Uspjeh je to lovranske boćarske škole koja djeluje desetak godina pod vodstvom trenera Antona Bučevića koji svojim strpljivim radom u školi iznjedrio do sada nekoliko mladih i talentiranih boćara koji su svoj potencijal dokazali kroz ligaška natjecanja. Lovranski mladi boćari uzrasta U-18 u sastavu: Dario Beganović, Niko Žiganto, Andrija Grgić i Mateo Mihalić zahvaljujući financijskoj potpori lovranske Zajednice športskih udruga nastupit će u Poreču od 19. do 22. kolovoza na prvenstvu Hrvatske boćara uzrasta U-18.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net