Kadeti MNK Gorova peti u državi @ Rab

STOJE: Karlo Bezinović , Patrik Vidmar, Fran Orešković, Luka Rosandić, Marko Škarica, Dominik Božičić ČUČE: Alen Beganović, Kristian Kolaj, Ardian Kryeziu, Antonio Rogić, Danijel Matijević - Mata, Ivan Brkić

STOJE: Karlo Bezinović , Patrik Vidmar, Fran Orešković, Luka Rosandić, Marko Škarica, Dominik Božičić
ČUČE: Alen Beganović, Kristian Kolaj, Ardian Kryeziu, Antonio Rogić, Danijel Matijević – Mata, Ivan Brkić

Prije tri godine, u kamp kadetske reprezentacije bio je pozvan kadet Gorova Andrea Štemberger. Hoće li se na izbornikovom popisu naći netko od igrača Gorova, bit će poznato narednih mjeseci. Golove su zabijali tri puta Patrik Vidmar i Dominik Božičić te jednom Ardian Kryeziu, Luka Rosandić i Marko Škarica.

Opatija / Rab – Na završnici državnog prvenstva u malom nogometu koja se od 13. do 15. svibnja održala na otoku Rabu, kadeti MNK Gorova osvojili su peto mjesto kojeg dijele s MNK Vrgorcem. Na turniru se osam najboljih ekipa u dvije skupine po četiri ekipe borilo za titulu prvaka države.

U teškoj skupini s FC Nacional Zagreb, FC Split Tommy i MNK Našice naši dečki bili su treći s dvama porazima i jednom pobjedom. Prvoplasirani u skupini FC Nacional Zagreb, postao je prvak države, dok je FC Split Tommy koji je tijekom turnira primio samo dva gola u svojoj mreži završio treći. Naime, turnir se igrao po principu da pobjednici dvaju skupina igraju za finale, a drugoplasirani za treće mjesto.

– Na žalost, konkurencija je ove godine bila prejaka. U našoj skupini bile su dvije ponajbolje ekipe u Hrvatskoj koje su nas uvjerljivo svladale. Naši dečki su bili pomalo impresionirani protivnicima pa su činili neobjašnjive pogreške. Bit ću hrabar i reći da smo najbolju utakmicu odigrali protiv Splita koju smo izgubili s 5-0. Stajali smo stvarno dobro u obrani, ali ritam koji su nam nametnuli od prve minute i širina njihove klupe presudili su utakmicu. Doslovno su nam pet puta došli ispred vratara s dva igrača i iskoristili svaku priliku. To je odlika velikih momčadi. U posljednjoj utakmici, nakon brojnih preokreta ostvarili smo jedinu pobjedu protiv izvrsnih Našica. Na kraju, ne mogu se oteti dojmu da je naša skupina bila tzv. skupina smrti i da je raspored po skupinama bio u najmanju ruku neobičan, rekao je trener momčadi Domagoj Tramontana.

Turnir je s tribina pratio i izbornik hrvatske reprezentacije Mato Stanković čitavo vrijeme zapisujući nešto u svoj notes. Prije tri godine, u kamp kadetske reprezentacije bio je pozvan kadet Gorova Andrea Štemberger. Hoće li se na izbornikovom popisu naći netko od igrača Gorova, bit će poznato narednih mjeseci. Golove su zabijali tri puta Patrik Vidmar i Dominik Božičić te jednom Ardian Kryeziu, Luka Rosandić i Marko Škarica.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!