Kadeti treći na “Dobrom dupinu”

Liburnija.net: Kadeti u akciji...

Pobjednik turnira je Primorje EB koje je u finalu deklasiralo osječku Krunu i tako nakon dvogodišnje dominacije opatijskih vaterpolista zasluženo osvojilo turnir.

Volosko – Kadeti Vaterpolo kluba Opatija osvojili su treće mjesto na 8. izdanju međunarodnog turnira “Dobri dupin” koji se tradicionalno održao na plivalištu Čikat u Malom Lošinju.

Opatijci su bili smješteni u grupu A sa ruskom momčadi MGFSO iz Moskve te Krunom Osijek dok su u grupi B nastupili domaćin Lošinj Jazon, Siscia i Primorje EB.

Iako su izgubili obje utakmice u grupi, Opatijci su ipak ušli u polufinale i to zbog činjenice da su Rusi u turniru nastupali sa starijim godištem pa su im se rezultati automatski brisali. U polufinalu su zatim uvjerljivo poraženi od Primorja EB da bi nakon toga u borbi za treće mjesto bili bolji od Siscie. Pobjednik turnira je Primorje EB koje je u finalu deklasiralo osječku Krunu i tako nakon dvogodišnje dominacije opatijskih vaterpolista zasluženo osvojilo turnir.

Na kraju treba istaći da je Ivan Popović proglašen za najboljeg strijelca turnira. Za Opatiju su nastupili : Sušanj, Došen, Tončić, Popović, Babić, Žigulić, Milolaža, Brubnjak, Fućak, Ivanković, Kurti, Bernetić, Frketić, Brnečić, Latin i Škorić

Rezultati :
MGFSO Moskva : Opatija 16 : 7 ( 5 : 2, 2 : 3, 4 : 2, 5 : 0 )
Popović 4, Brubnjak, Kurti i Frketić 1
Opatija : Kruna Osijek 7 : 12 ( 4 : 1, 1 : 3, 2 : 5, 0 : 3 )
Popović 6, Brubnjak 1
Opatija : Primorje EB 2 : 11 ( 0 : 1, 0 : 2, 1 : 4, 1 : 4 )
Popović 2
Opatija : Siscia 14 : 8 ( 4 : 1, 4 : 1, 3 : 3, 3 : 3 )
Popović 6, Fućak 3, Brubnjak 2, Žigulić, Ivanković i Kurti 1

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!