Kandidati Hrvatskih laburista za EU parlament predstavili se građanima @ Opatija

Nikola Vuljanić i Dina Domijan iskoristili su jučerašnji proljetni dan za šetnju Opatijom i ugodan razgovor s građanima, a priključili su im se i članovi opatijskog ogranka.

Opatija – Kandidati Hrvatskih laburista – Stranke rada za izbor članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske Nikola Vuljanić i Dina Domijan iskoristili su jučerašnji proljetni dan za šetnju Opatijom i ugodan razgovor s građanima, a priključili su im se i članovi opatijskog ogranka.

Nikola Vuljanić, prvi kandidat sa liste i trenutni promatrač u Europskom parlamentu uvjeren je da će Hrvatski laburisti na izborima 14. travnja dobiti više mandata nego što trenutno pokazuju ankete te je izjavio da se na listi Hrvatskih laburista nalaze uglavnom politički manje poznati ljudi, no svi su oni uspješni u poslovima koje obavljaju te da hrvatski građani upravo i žele nove ljude.

Jedna od njih je i Dina Domijan, četvrta sa liste i jedina kandidatkinja iz Primorsko-goranske županije koja je pozvala građane da izađu na izbore i da podrže onu listu koja će zastupati njihove stavove u Europskom parlamentu. Hrvatski laburisti će zastupati interese radnika, prvenstveno onih koji rade, ali ne primaju plaću, onih koji bi željeli raditi, a nemaju priliku te onih koji bi trebali uživati u plodovima svog minulog rada, a jedva spajaju kraj s krajem. Također, pozvala je građane i da iskoriste mogućnost odabira osobe koja će zastupati njihove interese dajući preferirani glas, a uvjerena je da će bilo koji kandidat Hrvatskih laburista koji bude izabran jednako kvalitetno zastupati interese svojih birača.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net