Kapetanova noć i regata tradicijski barki ‘Nino Gasparinic’ @ Lovran

...ilustracija...

…ilustracija…

Prvoga dana od 19 i 30 sati nastupit će The Blondes, dok će drugog dana od 20 sati sve posjetitelje zabavljati klapa ‘Opatija’.

Lovran – Ovog vikenda, u petak 26. lipnja i subotu 27. lipnja, u Lovranu će se moći uživati u dobroj glazbi i ukusnoj morskoj hrani. Lovranska druženja startaju u petak, 26. lipnja na trgu Svetog Jurja, od 18 do 24 sati kada će se održati još jedno izdanje ‘Kapetanove fešte’. U ponudi će se nuditi riba i plodovi mora po popularnim cijenama, dok će se buzara od pedoći spremati u ‘veloj padeli’. Prvoga dana od 19 i 30 sati nastupit će The Blondes, dok će drugog dana od 20 sati sve posjetitelje zabavljati klapa ‘Opatija’.

Arhiva

Arhiva

U subotu će se održati i 6. izdanje regate tradicijskih plovila trofej ‘Nino Gasparinic’ koje će trajati od 11 do 17 sati, a sam start regate će biti u 12 i 30 sati.

– Na regatu pozivamo vlasnike drvenih barki tipa guc, pasara, batana i gajeta opremljenih tradicijskim oputama i jedriljem – oglavnim, sošnim i latinskim. Prijave za regatu na information@tz-lovran.hr i regatnom odboru na dan regate od 9 do 11 sati. Sve obavijesti možete dobiti na broj telefona 091 763 65 90 svakog dana od 10 do 20 sati., poručuju organizatori regate.

Nagrade će se dijeliti pobjednicima po kategorijama plovila, a dodijelit će se i nagrada za izvornost “Moja barka” i prijelazni pehar “Lovranski guc”. Organizatori regate su Sekcija ‘Lovranska lantina’ udruge ‘Naš Lovran – Lovrana nostra’, a suorganizatori TZO Lovran i Općina Lovran.

S.C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!