Karate: Bronca na Prvenstvu Hrvatske za Alessiu Čekadu

Karate: Bronca na Prvenstvu Hrvatske za Alessiu Čekadu

...ilustracija...

U svim kategorijama nastupila su 282 natjecatelja iz 61 kluba.

Opatija – Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore u borbama pojedinačno održano je protekli vikend u Mavrincima na kojem je Alessia Čekada, članica Karate kluba Opatija, osvojila treće mjesto.

– Iz našeg kluba je sudjelovalo pet natjecatelja. U kategoriji kadetkinja do 54 kg nastupale su Katja Knežević i Ena Grozdić koje su izgubile u drugom kolu pokazavši veoma dobre nastupe, ali nije bilo dovoljno sportske sreće za osvajanje medalje kroz repasaž, jer su njihove protivnice izgubile u polufinalu, rekao je trener Karate kluba Opatija Dragutin Galina.

U kategoriji juniora do 76 kg nastupio je Karlo Zoričić koji je odradio odličnu borbu, ali nije bilo dovoljno sportske sreće da bi došao do pobjede.

– Njegov protivnik koji je bio favorit za finale gubi na žalost u polufinalu i Karlo ostaje bez repasaža i mogućnosti da kroz isti dođe do medalje. Uz Karla u kategoriji juniora +76 kg nastupio je i Anton Baždarić koji gubi od favorita, osvajača zlatne medalje, te mu omogućuje repasaž u kojem Anton gubi borbu za broncu i osvaja 5.mjesto, zaključio je izvještaj Galina.

error: Content is protected !!