Karatisti Opatije ne prestaju s osvajanjem odličja i priznanja @ Čakovec, Samobor

karate_klub_opatija

Azra Saleš proglašena je najboljom sportašicom HKS-a za 2013. godinu na osnovu osvojenog 1. mjesta ekipno u kategoriji seniorki na Europskom prvenstvu u Budimpešti te 3. mjesta među seniorkama do 68 kilograma na Mediteranskim igrama u Mersinu (Turska).

Čakovec, Samobor – Karatisti i karatistice opatijskog kluba ne prekidaju s osvajanjem odličja i priznanja. I protekle su se subote vratili s Grand Prix Međimurje turnira u Čakovcu s osvojenim medaljama. Među 250 karatistica i karatista, njih osmero se natjecalo za Karate klub Opatija, jedan od 29 klubova sudionika, a pripalo im je čak 6 medalja.

Sestre Peruško borile su se u kategoriji kadetkinja iznad 54 kilograma te je Lucija osvojila srebro, a Petra broncu. Do drugog su se mjesta izborile Nina Janeš u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kilograma te Paula Manola u kategoriji mlađih kadetkinja do 55 kilograma.

Anton Baždarić osvojio je dvije medalje i to brončanu u kategoriji mlađih kadeta do 52 kilograma te srebrnu među učenicima iznad 46 kilograma.

Četiri priznanja preuzeli su i dan kasnije u Samoboru. Naime, ona su se dodjeljivala na redovnom Saboru HKS-a, održanom zajedno s licenciranim seminarom za trenere i suce. Azra Saleš proglašena je najboljom sportašicom HKS-a za 2013. godinu na osnovu osvojenog 1. mjesta ekipno u kategoriji seniorki na Europskom prvenstvu u Budimpešti te 3. mjesta među seniorkama do 68 kilograma na Mediteranskim igrama u Mersinu (Turska).

Seniorska ekipa Karate kluba Opatija proglašena je najboljom ženskom ekipom u 2013. godini na osnovu osvojenog prvog mjesta u kategoriji seniorki na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu. Kao izbornik ženske seniorske reprezentacije u borbama, za izuzetan trenerski doprinos u ostvarivanju međunarodnih rezultata u 2013. godini osvojio je trener Dragutin Galina, a posljednje je priznanje pripalo i samom klubu za izuzetan doprinos u ostvarivanju međunarodnih rezultata u 2013. godini.

Sanja Monar / PodUčkun.net

error: Content is protected !!