Karma Rubinić nagrađena povodom Svjetskog dana učitelja

Karma Rubinić sa svojim kolegama

Karma Rubinić sa svojim kolegama

”Zavolimo matematiku, ona će nam ljubav uzvratiti“ moto je profesorice Karme Rubinić koja svojim radom u Gimnaziji Eugena Kumičića Opatija to potvrđuje.

Povodom Svjetskog dana učitelja, 5. listopada profesorica matematike u Gimnaziji Eugena Kumičića Opatija Karma Rubinić proglašena jednim od najuspješnijih odgojno-obrazovnog djelatnika naše županije. Svečanost je organizirana 4. listopada u Guvernerovoj palači u Rijeci, a nagrade je uručio župan Zlatko Komadina.

”Zavolimo matematiku, ona će nam ljubav uzvratiti“ moto je profesorice Karme Rubinić koja svojim radom u Gimnaziji Eugena Kumičića Opatija to potvrđuje. Matematika zahtjeva samostalnost i kreativnost, čime se postiže sigurnost u svoje prosudbe koje proizlaze iz logičkog razmišljanja. Matematika ne trpi improvizacije , nju treba učiti i vježbati, a treba je i voljeti da bi se razmišljalo na matematički način. Ona zahtjeva od učenika samodisciplinu, koncentraciju i odgovornost. Sve su to prepoznali njezini kolege i učenici u opatijskoj gimnaziji te je do sada dva puta izabrana profesorom godine i dobila nagradu Grada Opatije.

Karma Rubinić

Karma Rubinić

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!