Karnevalska zbivanja @ hotel Milenij

Dio karnevalskih običaja opatijskog zaleđa svaku subotu i nedjelju u kavani Grand demonstrirat će nam Nada Mohorovičić koja održava radionice izrade zvončarskih krabujosnica od 12 do 14 sati.

Opatija – Za vrijeme trajanja karnevala Milenij hoteli organiziraju ples pod maskama na nekoliko lokacija, zanimljive radionice i druge zabavne programe. Prvi ples pod maskama uz glazbu uživo održava se već u petak 25.01. u kavani Grand (ex Cont), a najbolje plesne maškarane parove očekuju i zanimljive nagrade.

– Svaku subotu od 20 sati ples pod maskama organiziran je na lobby baru Grand hotela 4 opatijska cvijeta također uz glazbu uživo. Dio karnevalskih običaja opatijskog zaleđa svaku subotu i nedjelju u kavani Grand demonstrirat će nam gđa Nada Mohorovičić koja održava radionice izrade zvončarskih krabujosnica od 12 do 14 sati, a u našim kavanama kušati se mogu karnevalske slastice kao što su grašnjaci, krafne, fritule, kroštule, poručili su iz Milenij hotela.

U nedjelju 27.01. na terasi hotela Milenij nastupaju izvrsni Alba & Leo Duo, a na repertoaru će se naći jazz, blues i pop klasici u njihovom posebnom aranžmanu.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!