Karting škola Prelučke legende @ Preluk

karting_sm…voditelj škole je trofejni hrvatski karting internacionalac Vanja Vešligaj…
Preluk – Na Preluci je sredinom lipnja 2010. godine otvorena prva karting staza na području Primorsko-goranske županije ”Kartodrom Rijeka – Preluk”. U dijelu nekadašnjeg autokampa, neposredno uz 60-tih i 70-tih godina prošlog stoljeća znanu motociklističku stazu okruga Preluk nikla je staza duljine 500-tinjak metara na kojoj će se ovog proljeća održati prva Škola kartinga simbolična imena ”Prelučka legenda”.
Projekt prve Škole kartinga na Kvarneru zajednički su osmislili i objedinili riječki Autoklub ”RI autosport” i netom osnovani Karting klub ”Rijeka”, kao i vlasnik staze ”Karting centar” d.o.o. Kako kažu organizatori, interes za školu je velik, a prvi ciklus će se organizirati za dvije uzrasne kategorije – ”mala” za djecu od 5 do 10 godina starosti i ”velika” za uzrast od 10 do 16 godina.
Početak škole, čiji je voditelj trofejni hrvatski karting internacionalac Vanja Vešligaj, očekuje se krajem ožujka što najviše ovisi o zaključenju prijava koje traju do 18. ožujka. Više informacija kao i prijavni list mogu se dobiti na Kartodromu ”Rijeka” na Preluci svakodnevno od 9 do 18 sati ( tel. 051 622-362 ili 091 2000 811) ili u Autoklubu ”RI autosport” (091 1521 303 ili e-mail: ri-autosport@vip.hr ).
Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
FOTO: Ekipa Opatija motorsporta četvrta
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!