Kastafsko kulturno leto donosi 35 zanimljivih događanja @ Kastav

kkl 23

Kako je istaknuto, poseban naglasak ove godine bit će na uključivanju lokalnog stanovništva i publike u sva umjetnička zbivanja, zbog čega će se organizirati i velik broj besplatnih edukativnih radionica.

Kastav – Petak, 6. lipnja označit će početak 23. izdanja Kastafskog kulturnog leta, čiji su program organizatori na tiskovnoj konferenciji ocijenili kao ”ono najbolje od našeg zavičaja, ali i vrhunskih europskih i svjetskih umjetnika”.

Kako je istaknuto, poseban naglasak ove godine bit će na uključivanju lokalnog stanovništva i publike u sva umjetnička zbivanja, zbog čega će se organizirati i velik broj besplatnih edukativnih radionica. Uz to, KKL će donijeti 35 zanimljivih događanja iz domene glazbe, kazališta, filma, književnosti i umjetnosti, a izložbe će umjesto u crkvici Sv. Trojica biti organizirane na ulicama i trgovima srednjovjekovne jezgre Kastva.

Među najatraktivnijim događanjima naći će se koncerti grupe Bambi Molesters, suradnja Miroslava Tadića s braćom Teofilović, ali i popularnog Massima te uvijek kvalitetne grupe Jinx. Na otvorenju, u petak, 6. lipnja – na Dan Grada Kastva – nastupit će Ženska klapa Kastav koja obilježava dvadesetu godišnjicu glazbenog stvaralaštva.

Potpuni program 23. izdanja KKL-a pročitajte na ovom linku.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!