Kastavski pubovi ugostiti će dvije izložbe

kastav_noc_opce_t (3)

Posjetitelji gradića na brege u narednom periodu imati će priliku pogledati dvije izložbe autorica Sanite Zorić i Danijele Sušanj.

sanita_zoric_2015

Kastav – Večeras, s početkom u 20 sati, u kastavskom Guitar caffeu zakazano je otvorenje izložbe Sanite Zorić pod nazivom Felling Abstraction. U autoričinom slikarskom stvaralaštvu prevladavaju apstraktni radovi, kroz koje koristi određene elemente kojima nastaje kompozicija s neovisnim postojanjem bez nagovještaja i aluzija na realni svijet.

Dan kasnije, u petak, 20. studenog u Kastav Pub-u s početkom u 19 sati održat će se otvorenje izložbe umjetnice Danijele Sušanj pod nazivom ”Spirit“, a obzirom na tematiku izložbe, za glazbeni dio programa biti će zadužen country bend. Umjetnica Danijela Sušanj rođena je 1984. u Rijeci. Diplomirala je na Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, studij Likovne pedagogije i stekla zvanje magistre likovne pedagogije pod mentorstvom akademskog slikara Zdravka Milića. Sudjelovala je na brojnim samostalnim i skupnim izložbama, te likovnim kolonijama.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!