Kastavski Reformisti samostalno izlaze na izbore za Vijeća mjesnih odbora

– Kao inicijatori i uporni zagovaratelji osnivanja mjesnih odbora u Gradu Kastvu, osjećamo posebnu odgovornost za funkcioniranje mjesnih odbora, poručili su Reformisti.

Kastav – Članovi kastavskih Reformista na izbore za Vijeća mjesnih odbora izlaze sami sa svojim listama, a o kandidatima i programima za mjesne odbore građane će informirati tijekom predizborne kampanje, poručili su Reformisti te najavili da će predati kandidature za vijeća u svih pet mjesnih odbora.

– Kao inicijatori i uporni zagovaratelji osnivanja mjesnih odbora u Gradu Kastvu, osjećamo posebnu odgovornost za funkcioniranje mjesnih odbora, radi čega smo se izborili da se značajno povećaju proračunska sredstva kojima mjesni odbori samostalno raspolažu za realizaciju svojih programa. Isto tako, postigli smo da se prijedlozi mjesnih odbora uvažavaju pri planiranju održavanja i izgradnje komunalne infrastrukture, poručili su Reformisti uz opasku da izbor njihovih kandidata jamči dobro i sve bolje funkcioniranje vijeća mjesnih odbora.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!