Katarina Line obogatila ponudu krstarenja: sedmodnevna i kraća putovanja s polaskom i iz Opatije

Katarina Line obogatila ponudu krstarenja: sedmodnevna i kraća putovanja s polaskom i iz Opatije

Foto: Arhiva

Posjetit će i jedan od najljepših otoka sjevernog Jadrana  – Rab te na svoje zadnje noćenje u Opatiju stići će u petak 11. lipnja u ranim popodnevnim satima…

Opatija – U ovim vrlo neizvjesnim vremenima, u vremenima kada je pandemija paralizirala svijet i glavna tema gotovo svih razgovora su brojke u različitim kontekstima, vrste testiranja na COVID, mogućnosti kretanja unutar i izvan granica, s velikim ponosom mi možemo objaviti vijest da smo realizirali krstarenje našom prelijepom obalom za grupu gostiju iz  Španjolske. Dugo i pomno planirani odmor u Hrvatskoj naši gosti započeli su u Dubrovniku od kuda su i krenuli na svoje sedmodnevno putovanje, koje će završiti noćenjem u Opatiji, ističu iz agencije Katarina Line.

U subotu 5.lipnja, gosti su isplovili  iz Dubrovnika brodom deluxe superior kategorije – BLACK SWAN. Do iduće subote 12. lipnja,  povezat će na svojoj ruti  jug i sjever naše obale. Posjetit će otoke Korčulu i Hvar kao i grad Split, uživat će u ljepotama slapova Krke, ljepotama znamenitog Šibenika i drevnog Zadra, posjetit će i jedan od najljepših otoka sjevernog Jadrana  – Rab te na svoje zadnje noćenje u Opatiju stići će u petak 11. lipnja u ranim popodnevnim satima.

Na brodu je 35 gostiju, a za vrijeme krstarenja gostima su organizirani različiti izleti kao i dodatne aktivnosti na kopnu, ističu iz Katarina Line-a, dodavši kako su svjesni činjenice da će i ova turistička sezona biti izazovna i teška, da neće popuniti svih 60 brodova svoje KATARINA LINE  flote, ali rade sve što je u njihovoj moći kako bi popunili kapacitete.

-Obogatili smo našu ponudu krstarenja  kroz srpanj i kolovoz po zaista vrlo popularnim cijenama  i to na svim kategorijama brodova, od najviše deluxe superior kategorije brodova s balkonima, do onih manjih drvenih motornih jedrenjaka. Riječ je o polascima iz Opatije, Splita i Dubrovnika, uključujući  sedmodnevna krstarenja kao i  ona putovanja kraćeg itinerera od tri, četiri  ili pet dana, dodaju iz Agencije, zaključujući kako će u popunjavanju kapaciteta, prodaji na USA tržištu i vraćanju gostiju iz Amerike u Hrvatsku, svakako pomoći i direktne avio  – linije kompanija United Airlines i Delta Airlines koje su uspostavljene  s dubrovačkom zračnom lukom.

error: Content is protected !!