Kazališna predstava Brodolomke ovog četvrtka u Gervaisu

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način.

Opatija – Kazališna predstava ”Brodolomke“ u izvedbi Kazališta Moruzgva i Ludens teatra iz Zagreba održati će se u četvrtak, 18. travnja s početkom u 20 sati u Centru Gervais.

— Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale. Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti, stoji u najavi predstave.

Predstava je autorski projekt prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander, a režiju potpisuje Krešimir Dolenčić. U predstavi glume, plešu i pjevaju Daria Lorenci Flatz/Ana Maras Harmander, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić/Ana Maras Harmander, Anita Matić Delić i Luka Petrušić/Sven Šestak.

Cijena ulaznice u parteru iznosi 80,00 kn, a za mjesta na balkonu 60,00 kuna. Popust za studente i umirovljenike iznosi 20 kuna na redovnu cijenu ulaznice, a moguće ga je ostvariti na blagajnama Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb; radnim danom od 8 do 16h) i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5; sat vremena prije predstave).

Osim u Opatiji, ulaznice možete kupiti i u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

 

 

error: Content is protected !!