Kazališna predstava za djecu Crvenkapica ove nedjelje u Gervaisu

Predstava prikazuje klasičnu bajku Braće Grimm o odrastanju jedne djevojčice, ispričanu kroz putovanje od njenog doma sve do bakine kuće

Opatija – U opatijskom centru Gervais u nedjelju, 22. rujna 2019. s početkom u 11 sati održava se kazališna predstava za djecu „Crvenkapica“ u izvedbi Teatra Naranča iz Pule.

Predstava prikazuje klasičnu bajku Braće Grimm o odrastanju jedne djevojčice, ispričanu kroz putovanje od njenog doma sve do bakine kuće. Unatoč majčinom upozorenju, Crvenkapica se zaustavlja i razgovara sa svima koje sretne putem. Njena dječja naivnost i lakovjernost sprječavaju je da uoči sve zamke koje skriva put odrastanja. Srećom, tu je sretan kraj, jer onima koji nas vole i kojima je stalo, čuvaju nas na putu odrastanja i onda kada mislimo da nam nisu potrebni.

Adaptaciju i režiju potpisuje Majkl Mikolić, a tekstove songova Luka Juričić. Igraju Anja Brščić, Katja Rabar, Matilda Nikić, Luka Rudan, Majkl Mikolić i Luka Juričić.

Predstava je namijenjena djeci od 3 godine i starijoj.

Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatija i online na www.mojekarte.hr, te sat vremena prije početka predstave u prizemlju centra Gervais.

error: Content is protected !!