Kazališna predstava za djecu ‘Zamisli’ ove nedjelje u Gervaisu

Predstava “Zamisli” bavi se maštom i kreativnošću, istražuje mehanizme maštanja, pokazuje djeci razne načine na koje mogu maštati i ohrabruje ih da misle svojom glavom, da se usude biti drugačiji.

Opatija – U nedjelju, 26. siječnja s početkom u 11 sati u opatijskom centru Gervais gostuje Teatar Tirena s kazališnom predstavom za djecu „Zamisli“ autorice Nine Horvat.

– Znate li što je zajedničko državi, kotaču, vašoj omiljenoj pjesmi i računalu? Sve ih je netko izmaštao prije no što su nastali! Mašta je vjerojatno najvažnija sposobnost ljudskog roda, zahvaljujući njoj rješavamo probleme, izumljujemo izume i stvaramo umjetnička djela. Nove generacije odrastaju uz tehnologiju, okružene su i zagušene ogromnom količinom sadržaja i zato maštaju sve manje… Rijetko im je dosadno. A do sada je nužna da bi se maštalo. Predstava “Zamisli” bavi se maštom i kreativnošću, istražuje mehanizme maštanja, pokazuje djeci razne načine na koje mogu maštati i ohrabruje ih da misle svojom glavom, da se usude biti drugačiji. Za maštanje nam nije potrebno ama baš ništa, osim malo vremena. Ponekad je dovoljno samo par minuta da se svijet okrene naglavačke! Što više maštaš, to ti bolje ide. Mašta je jedina supermoć dostupna svima! Predstava traje 45 minuta, a namijenjena je djeci predškolskog uzrasta i od 1. do 5. razreda osnovne škole, istaknuli su organizatori. Režiju potpisuje Nora Krstulović, a u glavnim ulogama su Davor Kovač i Veronika Mach.

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net