Ki će(vap) kega?

Najpoznatiji bosanski izvozni proizvod

Najpoznatiji bosanski izvozni proizvod

Opatija – U hrpi zabavne ponude koja će ovog vikenda zapljusnuti opatijske obale (da, pritom mislimo uglavnom na ”Barufe”) iskopali smo još jedno zanimljivo natjecanje za koji predispozicija nije snaga ruku ili brzina nogu, već onaj ”faktor x” koji omogućuje procjenu trenutka u kojem je meso dovoljno, ali ipak ne previše pečeno. O čemu se radi? Eto, prosljeđujemo najavu organizatora:
”Narodni radio i 24sata pozivaju svekoliko pučanstvo na roštilj-majstor show. Nudimo vam baš sve roštiljasto: prijavite se na natjecanje i pokusajte biti taj najbolji – prvi pobjednik Prvenstva Hrvatske u roštiljanju. Dođite i po povoljnim cijenama kupite meso, dobit ćete vodu, sok, salatu, roštilj i ugljen, uživajte s društvom i kibicirajte natjecatelje. Ili – samo dođite u punom sastavu, kupite čevapčiće, kobasice, vratinu koju za vas peku vrsni majstori. Sve ovo od 12 do 15 sati uz nenadmašive Barune, voditelje Vida Baloga i Rafe i još puno iznenađenja”…
Natjecanje će se u Opatiji održati u nedjelju, 23. svibnja, a ovog i sljedećeg vikenda ćevapi će se peći i u Čakovcu, Osijeku i Zadru, dok će najuspješniji omjeriti kuhače na velikom finalu u Zagrebu 13. lipnja.
Ivan Mellor

error: Content is protected !!