Kino program u Novoj 2019. otvara komedija apsurda Vinka Brešana “Koja je ovo država” @ Lovran

Za početak 2019. godine svakako izdvajamo novu hit komediju redatelja Vinka Brešana “Koja je ovo država” koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima već ćete si postavljati pitanje kao što naslov filma i sam govori.

Lovran – I za početak 2019. godine u mjesecu siječnju Stubica d.o.o. u kinu Sloboda Lovran pripremila je za vas šaroliki program projekcija.

– Prvog vikenda u mjesecu, točnije u subotu 5. siječnja u 17 sati krećemo s animiranom avanturom o poniju koji želi biti u ekipi za vuču saonica Djeda Božićnjaka u filmu “Eliot spašava Božić”, a u večernjim satima vas očekuje najnovija komedija apsurda jednog od hrvatskih najpoznatijih redatelja, Vinka Brešana, pod nazivom “Koja je ovo država”! U subotu 12. siječnja s početkom u 17 sati prikazuje se četvrti nastavak popularne serije filmova o Snježnoj kraljici naziva “Snježna kraljica: Zemlja zrcala”, a navečer svi željni smijeha i dobrih vibracija pogledajte u “feel-good” komediji pod nazivom “Instant obitelj”. Idućeg vikenda u 17 sati prikazuje se šarmantna komedija za cijelu obitelj o djevojčici koja razgovara sa životinjama te pomoću svog dara i četveronožnih prijatelja pokušava uhvatiti kradljivce životinja u filmu “Mala gospođica Dolittle”, a u večernjim satima za ljubitelje napetih priča i poznate glumačke postave u 20 sati prikazuje se triler s elementima znanstvene fantastike “Glass”, koji je ujedno i treći nastavak u nizu filmova “Neslomljivi” (2000.) i “Podvojen” (2016.). Zadnjeg vikenda u mjesecu u 17 sati prikazuje se obiteljska avantura snimana kroz vremenski raspon od nekoliko godina i govori o prijateljstvu djevojčice i bijeloga lava u filmu “Mia i bijeli lav”, dok je večer rezervirana za horor film ispunjen misterijom “Suspiria”, koji je ujedno moderna ekranizacija filma istog naziva iz 1977. poznatog talijanskog redatelja Daria Argenta. Novu verziju je režirao talijanski redatelj Luca Guadagnino, a mnogi tvrde da je nova verzija uvelike bolja. Da li je to istina? Dođite i uvjerite se sami. Sve najbolje u Novoj 2019. filmskoj godini želi vam Kino Sloboda Lovran i vidimo se u kinu, poručili su organizatori iz Stubice d.o.o.

error: Content is protected !!