Kišni razdraganci razdragali kastavsku Crekvinu

Ovaj hvaljeni audio-vizualni projekt omiljen među djecom, ali i velikim mališanima, nagrađen je glazbenom nagradom PORIN u kategoriji Najbolji dječji album.

Kastav – Mali i veliki, odnosno mališani i njihovi roditelji veselili su se sinoć na kastavskoj Crekvini uz Ivanku i Mrleta. Kišni razdraganici tako su izmamili osmjehe na najboljem tulumu u gradu, a plesalo se i pjevalo na bini i u gledalištu.

– Našli smo se u želji da nam svaki dan bude Ha ha hi hi dan, svaki drugi dan da bude Piknik gdje nemamo Tajni, a imamo punu košaru Njama njam hrane, kiša nam ne smeta u KAP-ima, no treba nam sunce gdje u daljini vidimo kako nam u posjet stiže Alisa te u ruci drži Balon. Naravno da moramo stalno biti zaljubljeni u sebe i u druge, a pjesmom Teška slova završavamo pred spavanje veselom borbom u Jastučevanju te za kraj, evo ga, Čiča Miča i za danas završava se ova vesela i lijepa priča, poručili su Ivanka i Mrle.

Podsjetimo, poznati glazbenici i životni partneri Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle iz Leta 3 snimili su dječji album imena “Kišni razdraganci”, dok je Lana Letović Perčin autorica istoimene slikovnice koja prati njihovu glazbenu priču. Ovaj hvaljeni audio-vizualni projekt omiljen među djecom, ali i velikim mališanima, nagrađen je glazbenom nagradom PORIN u kategoriji Najbolji dječji album.

error: Content is protected !!