KKL 2013. – Dječja predstava “Palačinka mog života” @ Kastav

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

Palačinka mog života priča je o kuharu koji cijelog života mašta o tome da napravi najbolju palačinku na svijetu i pobijedi na natjecanju. U njegovoj kuhinji sve živi i svaki predmet ima dušu. Mislili ste da špinat, jaje i brašno ne govore? Prevarili ste se! Detalje saznajte u nastavku teksta.

Kastav – Za sam kraj ovogodišnjeg Kastafskog kulturnog leta, organizatori su odlučili ponovno razveseliti one najmlađe i njihove roditelje, uprizorenjem nagrađivane predstave ‘Palačinka mog života’. Predstava će se održati danas, 27. kolovoza, s početkom u 21 sat, na lokaciji Pelini, a ulaznica iznosi 30 kuna.

Palačinka mog života priča je o kuharu koji cijelog života mašta o tome da napravi najbolju palačinku na svijetu i pobijedi na natjecanju. U njegovoj kuhinji sve živi i svaki predmet ima dušu. Mislili ste da špinat, jaje i brašno ne govore? Prevarili ste se! U kuhinji Davida Petrovića događa se nešto posve neočekivano i još neviđeno! Autor predstave i izvođač David Petrović, svestrani je glumac-lutkar Gradskog kazališta lutaka Rijeka. Nakon završene edukacije za lutkarsku umjetnost na seminaru Roda Burnetta u Charleville-Mezieresu u Francuskoj, prijestolnici lutkarstva, David Petrović, inspiriran kuharskim emisijama, a u svrhu afirmacije zdrave prehrane kod djece, postavio je šarmantnu, maštovitu i izuzetno zabavnu predstavu koja je osvojila srca publike, ali i struke. Kao potvrdu umjetničke kvalitete predstave izdvajamo nagrade na ovogodišnjim Marulićevim danima, festivalu hrvatske drame, koji se održava u Splitu. Palačinku mog životadječji je žiri jednoglasno izabrao za najbolju predstavu, dok je stručni žiri Davidu Petroviću dodijelio specijalnu nagradu za izuzetno umjetničko ostvarenje.

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!