KKL 2014.: Predstava ”Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ ovog utorka na Crekvini

Arhiva

Arhiva

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a predstava će se održati na kastavskoj Crekvini.

Kastav – Ovog utorka, 05. kolovoza, s početkom u 21 sat, održati će se predstava ”Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ nastala prema istoimenoj knjizi Johna Graya.

Knjiga američkog bračnog terapeuta Johna Graya, Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere, izdana je 1993. godine i brzo je postala svjetski bestseller. Sada je možete pogledati kao predstavu u formi seminara za sve one koji su u braku, izvanbračnoj zajednici, koji žive zajedno, ali i one koji će se u toj situaciji naći u budućnosti.

Osim lake identifikacije gledatelja s problemima i načinima reagiranja u braku, predstava nudi i moguća rješenja kako prevladati nesporazume i izbjeći nezadovoljstva i frustracije. Zanimljivost je da gledatelji i neposredno sudjeluju u predstavi igrajući nekoliko kratkih scena. Bez obzira vjerujete li u postojanje stereotipa ili ne, ova predstava neće Vas ostaviti ravnodušnima. Relativno mlada umjetnička organizacija Teatroman iz Zagreba, koja je osnovana od strane Romana Šuškovića-Stipanovića i Roberta Budora dosad je proizvela nagrađivane predstave i ozbiljnog i humorističnog karaktera.

I. M. / PodUčkun.net