Klapa Kampanel i Đani Stipaničev nastavljaju ciklus gala koncerata ‘Music by the sea’

Opatijska terasa hotela Milenij prava je pozornica ljetnog ugođaja

Opatija – Vrsni glazbeni umjetnici, Porinom nagrađena Klapa Kampanel i Đani Stipaničev, jedan od najpoznatijih hrvatskih tenora, počastit će sutra publiku na čarobnoj terasi hotela Milenij vječnim domaćim hitovima poput ‘Vilo moja’, ‘Budi noćas mirno more’, ‘Nije u šoldima sve’ i ‘Moj lipi anđele’. Nezaboravnim melodijama uveličat će sredinu ciklusa gala koncerata ‘Music by the sea’ koju i ove godine u Opatiji organizira Amadria Park, koji spaja glazbene doživljaje s cjelokupnim ljetnim ugođajem toplih, zvjezdanih večeri i fantastične gastro ponude.

Priča o Klapi Kampanel seže u 1996. godinu, a publika je ubrzo prepoznala njihov poseban spoj različitih glazbenih pravaca, stilova i kategorija. Na njihovom klapskom putu, uslijedili su brojni nastupi po glazbenim događanjima i festivalima te važna priznanja – uz dvije nagrade Porin za najbolju klapsku izvedbu pjesme, trostruki su pobjednici Festivala Klapa i mandolina u Opatiji te pobjednici Festivala Klapa uz gitare i mandoline Makarska.

Na pozornici će im se pridružiti Đani Stipaničev, zvijezda rock-opere Jesus Christ Superstar iz zagrebačkog kazališta Komedija u kojem je briljirao u mnogim glazbenim predstavama i postao jedan od omiljenih pjevača ljubitelja kvalitetne hrvatske glazbe.

Kao i dosadašnjih godina, i ovog ljeta ‘Music by the sea’ privukla je mnogobrojne turiste u Opatiju, a posebno zavodljiva terasa hotela Milenij postala je sinonim za ljetni ugođaj u gradu u kojem su ljetovali carevi, umjetnici i plemići.

Koncert počinje u 21 sat, a svoj stol za poznate dalmatinske zvukove i poseban doživljaj možete rezervirati na recepciji hotela Milenij ili na broj +385 51 202 000.

error: Content is protected !!