Klaus Kobjoll u Opatiji

klaus_kobjoll_l_sm…cjelodnevni seminar najnagrađivanijeg hotelijera, restoratera i poduzetnika Europe…
…Klaus Kobjoll jedan od najuspješnijih europskih poduzetnika u hotelijerstvu i turizmu gostovat će 31.03.2011 u Opatiji gdje će u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta održati cijelodnevni seminar…

Opatija – Klaus Kobjoll postao je poznat po uspjehu koji je postigao sa svojim Hotelom Schindlerhof koji je osam puta proglašen najboljim njemačkim kongresnim hotelom, u Njemačkoj je prvi uveo ISO standard i dobitnik je brojnih nagrada za kvalitetu te je proglašena najboljim njemačkim i najboljim europskim poslodavcem.

Liburnija.net: Hotel Schindlerhof

Liburnija.net: Hotel Schindlerhof


Hotel Schindlerhof mali je kongresni hotel u mjestu Boxdorf kraj Nurnberga gdje nema osim hotela ničega, a raspolaže sa 92 hotelske sobe, desetak kongresnih dvorana a ostvaruje promet veći od 6.000.000 eura godišnje. Cijena noćenja u Schindlerhofu je 156 eura i nikada se na spušta jer je Kobjoll zagvornik politike da svaki gost jednako vrijedi i svaki gost mora imati istu cijenu. Da je u pravu, potvrđuje činjenica da mu je godišnja popunjenost na konstantnoj razini od 68 posto.
Posebno važnu ulogu pridodaje ljudima i zaposlenicima te pažljivo bira koga zaposliti i kaže da pri prvom pogledu u oči može procjeniti osobu. Zaposlenici moraju biti empatični, suosjećati, moraju mariti za tuđe potrebe, a upravo u tome leži uspjeh radnika u turizmu.
Danas je Klaus Kobjoll jedan od najpriznatijih europskih predavača, koji je samo prošle godine održao više od 150 seminara, a slušalo ga je više od milijun ljudi. Na seminarima prenosi svoja višegodišnja iskustva. Dobre i loše poteze. Sve probleme koji nastaju u poslovanju i načine kako ih riješiti. Pokazuje pregršt praktičnih primjera usluge više u restoraterstvu i hotelijerstvu kroz niz malih sitnica.
Liburnija.net: Team Kobjoll

Liburnija.net: Team Kobjoll


Kako ponuditi i prodati nove usluge i proizvode, kako investirati, kako zapošljavati. Kobjoll govori o svakom zaposlenom posebno ali i o kompletnom vođenju tima s više od 50 zaposlenih.
Kako motivirati djelatnike. Kada i kako slušati instinkt. Kako voditi marketing i prodaju. Kako držati visoku cijenu usluga, a opet biti dobro popunjen.
Seminar je namjenjen svima a najviše turističkim djelatnicima, hotelskim managerima, vlasnicima malih obiteljskih hotela, restoraterima, vlasnicima turističkih agencija, direktorima turističkih zajednica i svima onima koji su poduzetnici ili su uključeni u bilo kakve turističke aktivnosti.
Na cjelodnevnom seminaru najnagrađivanijeg europskog hotelijera imate priliku čuti kako biti najbolji i sve što ste čuli već sutra primijeniti.
Više informacija možete saznati na službenim stranicama seminara.
Liburnija.net: Klaus Kobjoll

Liburnija.net: Klaus Kobjoll


Promo: Turizam info / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Razgovor: Klaus Kobjoll – Best of the best
Hotel Schindlerhof, kako ponuditi uslugu više
Seminar Klausa Kobjolla @ Opatija
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!