Klupska turneja Midnight Blues Banda svoj vrhunac dobiva u petak u Beertiji @ Rijeka

old_school_pub_riccardo_staraj_midnight_blues_band_2015_2

Početak koncerta je u 23 sata, a cijene ulaznica su 20 kuna u pretprodaji, te 30 kuna na dan koncerta.

Rijeka – Klupska turneja ”Big Bang” Riccarda Staraja i Midnight Blues Banda, nakon uspješnih svirki u Lovranskom pubu, Tunelu i Old School Pubu proteklih mjeseci, svoj će vrhunac doživjeti u petak, 6. ožujka, kada će bend na čelu s osebujnim draškim pjesnikom održati koncert i performans u riječkom klubu Beertija na Trsatu.

riccardo_staraj_beertija

Naziv turneje odgovara nazivu nove knjige pjesama i fotografija sa brojnih nastupa Staraja i benda u protekle 3 godine, a ujedno i CD-a na kojem se nalaze 9 novih pjesama na hrvatskom i talijanskom jeziku. Tijekom proteklih mjeseci novi basist benda postao je Vedran Ružić, a uigranoj postavi pridružio se i saksofonist Toni Železnik. Uz njih, bend čine na vokalu Riccardo Staraj, gitara Marko Sedlak, bubnjevi Edi Lazarić i truba Josip Rubinić.

Kako je istaknuo Staraj, nastup se sastoji od pjesama sa dva albuma – ”Midnight blues” i ”Big bang osobne misije”, dok će se novih šest pjesama koje bend izvodi na ovim zadnjim nastupima naći na novom cd-u koji će, pod nazivom ”The Devil in Love” izaći tijekom ove godine.

Početak koncerta je u 23 sata, a cijene ulaznica su 20 kuna u pretprodaji, te 30 kuna na dan koncerta.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!