Koktelsi i Lady luna otvaraju Maškarani kampus

liburnijanet_maskarani_kampus_press…na otvorenju kampusa nastupiti će Koktelsi, Lady luna dok će program voditi general Šajeta…
…pusni tanci u Mašakaranom kampusu održavat će se svake subote za vrijeme trajanja pusta…

Matulji – I ove godine svoja će vrata, već u subotu, 22. siječnja s početkom u 20,00 sati, otvoriti Maškarani kampus. Za one koji još to ne znaju, kampus se nalazi točno iza hale ”Nikas”, na cesti između Matulja i Jušića, preko puta Veletržnice. Pusni tanci u Mašakaranom kampusu održavat će se svake subote za vrijeme trajanja pusta.

Liburnija.net: Ivan Črnjarić

Liburnija.net: Ivan Črnjarić


– Nakon prošlogodišnje karnevalske ludnice koja je vladala u ovome maškaranom ”gradu”, ove godine nas očekuje još bolji i još veći kampus s puno novih sadržaja. Ove godine vas očekuje još veći grijani šator, a u ponudi će biti prava oštarija s hranom, promotivni šankovi u znaku meda i jelena, poseban Bambus bar koji će, kao specijalitet kampusa, nuditi dekantirani bambus, kazao nam je Ivan Črnjarić iz Thorax Promotiona.
Maškarano ludilo započet će s nastupima najjačih lokalnih glazbenih uzdanica, Koktelsa i Lady Lune, dok će svaku subotu uz Lady Lunu svirati i Mustafi, dok će se u ulozi voditelja naći i general Šajeta koji se nada da će do kraja maškara postati predsjednik.
– Bit će osiguran i veliki parking, garderoba, sanitarije, bogate nagrade za najbolje maske, poseban foto maškarani kantun gdje će se maškare moći fotografirati za uspomenu, posebne nagrade za najbrojnije maškarane grupe… i još brojna iznenađenja, najavljuju organizatori iz Thorax Promotiona.
Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a na vama je da se maskirate jer vas očekuje luda zabava do dugo u noć. A kad već spominjemo ludu zabavu, za kraj moramo napomenuti da će se u Kampusu održati i dječja reduta.
Liburnija.net: Sergo, Mikačević, Črnjarić, Peršić, Šajo, Zveky i Matea...

Liburnija.net: Sergo, Mikačević, Črnjarić, Peršić, Šajo, Zveky i Matea...


Liburnija.net: Matea Majerle - Jedina 'lady' u Lady luni

Liburnija.net: Matea Majerle - Jedina 'lady' u Lady luni


Liburnija.net: Nikola 'Koktels' Peršić u srazu s obožavateljima...

Liburnija.net: Nikola 'Koktels' Peršić u srazu s obožavateljima...


Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Nikola Turina Nick
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net