Koktelsi u Areni Zagreb

koktelsi_zg_smVolosko – U jednom od prvih glazbenih intervjua koji smo napravili, na Liburnija.net magazinu, bio je s Nikolom Peršićem iz Koktelsa.
Već tada Nikola je napomenuo da će Koktelsi nastupiti u zagrebačkoj Areni kao predgrupa Harisu Džinoviću.
Tiskovna konferencija koja se održala prekjučer u Zagrebačkom caffe baru Black Rock, a mi vam donosimo nekoliko impresija s iste.
– Ponosni smo što je organizator odabrao baš nas da otvorimo jedan tako veliki koncert. Predstaviti ćemo široj publici autorske pjesme te poznate hitove u našoj izvedbi. Pjesme koje ćemo svirati su na čakavštini te ćemo ih ponosno predstaviti, pred dosad nama najbrojnijom publikom, u velikoj zagrebačkoj Areni. Također, možemo obećati pravi scenski spektakl i puno pozitivne energije koja će biti savršen uvod u spektakl koji će uslijediti, zaključio je Nikola Peršić lider Koktelsa.
koktelsi_matejna
O Harisu, više ili manje, znate sve. I on se nada se da će Arena, 18.lipnja, biti prepuna jer mu mobitel u posljednje vrijeme sve više zvoni i svi žicaju besplatne karte. Također, istaknuo je da je bivši predsjednik Stjepan Mesić njegov veliki prijatelj i da ga on nikad nije tražio besplatnu kartu.
Po uzoru na bivšeg predsjednika, trkom na prodajna mjesta po svoju ulaznicu ako želite sudjelovati u ovom sevdah/folk/ča-val spektaklu.
Kompletan razgovor s početka teksta pod nazivom, ‘VIDEO: Intervju Koktelsi – trilogija’, možete poslušati ovdje.
Liburnija.net TV – Intervju Koktelsi 1.dio

Liburnija.net TV – Intervju Koktelsi 2.dio

Liburnija.net TV – Intervju Koktelsi 3.dio

Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!