Komedijom protiv tragedije: Predstavom „Ja tata“ do sredstava za obnovu stana Aleksandre Radetić uništenog u požaru

Opatijski rotarijanci su odlučili pomoći svojoj sugrađanki u obnovi doma, te pružiti priliku da u ovoj humanitarnoj akciji sudjeluju i svi oni koji će doći pogledati predstavu, kazao je Fernando Kirigin uime Rotary kluba Opatija.

Opatija – Rotary klub Opatija ponovno organizira humanitarnu akciju, ovog puta pod nazivom „Komedijom protiv tragedije“. S tim ciljem u četvrtak, 9. svibnja u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji održat će se kazališna predstava „Ja tata“ u izvedbi Umjetničke organizacije Teatroman iz Zagreba.

– Prihod od ulaznica, čija cijena će biti 90 kuna za parter i 70 kuna za balkon, donirat će se za obnovu u nedavnom požaru do temelja uništenog stana Aleksandra Radetić iz Opatije. Opatijski rotarijanci su odlučili pomoći svojoj sugrađanki u obnovi doma, te pružiti priliku da u ovoj humanitarnoj akciji sudjeluju i svi oni koji će doći pogledati predstavu, kazao je Fernando Kirigin uime Rotary kluba Opatija.

Komedija „Ja tata“ je predstava o urnebesnoj i dirljivoj ispovijedi čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: “Što to danas znači biti tata?” i “Zašto uopće imamo djecu?”, ako niste sigurni “Kakav porod želite?” ili “Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?”, predstava „Ja tata“ dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja. Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu”, stoji u najavi ove predstave u kojoj igra Rakan Rushaidat, u režiji Borisa Kovačića.

Ulaznice za predstavu su u prodaji putem portala mojekarte.hr, a može ih se kupiti i u uredu Festivala Opatija, caffe baru Nad Urom, Foto Reviji, Dallas Recordsu u Rijeci, agenciji New Sound u Matuljima te KD Kostrena, a na dan predstave moći će ih se kupiti u Centru Gervais.

error: Content is protected !!