Komunalac je prodao zgradu javne vage na Tošini: ‘Pezu’ očekuje obnova i rekonstrukcija

Novi vlasnik je tvrtka Hvaljen budi d.o.o. koja je najpoznatija po trgovini solarnim panelima koja ima maloprodajnu mrežu u čitavoj Hrvatskoj. U skladu s tom djelatnošću trebala bi biti i nova namjena nekadašnje „peze“, kojoj slijedi obnova i rekonstrukcija.

Opatija – Komunalac Jurdani, nakon nekoliko neuspješnih natječaja, prodao je zgradu javne vage na Tošini. Prodajna cijena nije poznata, no s obzirom da se prema posljednjem natječaju tražilo oko 1,7 milijuna kuna, ne treba očekivati da je konačni iznos koji su ponudili kupci bio znatno veći.

A novi vlasnik je tvrtka Hvaljen budi d.o.o. koja je najpoznatija po trgovini solarnim panelima koja ima maloprodajnu mrežu u čitavoj Hrvatskoj. U skladu s tom djelatnošću trebala bi biti i nova namjena nekadašnje „peze“, kojoj slijedi obnova i rekonstrukcija.

Novi vlasnici, sukladno prostorno-planskim izmjenama, imaju mogućnost nadogradnje kata na zgradi, a očekuje se kako će nekretninu na dobroj prostornoj lokaciji iskoristiti za trgovinu s pratećim poslovnim sadržajima.

FOTO Počelo uređenje ex motela Panorama koji će postati centar edukacije i inovacije

error: Content is protected !!