Komunalac kupio teren Metala u Jurdanima

zimska_sluzba…teren je kupljen po početnoj cijeni od 17 milijuna kuna, a taj će se iznos financirati kreditom Zagrebačke banke…
…preseljenje na novu lokaciju moglo bi početi u drugoj polovici ove godine…

Opatija – Ostvaren je prvi korak nužan za preseljenje Komunalca iz centra Opatije, kako bi se mogli započeti radovi na opatijskoj sportskoj dvorani – liburnijsko komunalno društvo kupilo je jučer na javnoj dražbi teren Metala u Jurdanima, za cijenu od 17 milijuna kuna.

Liburnija.net: Ervino Mrak

Liburnija.net: Ervino Mrak


Predstavnici Komunalca bili su i jedini ponuditelji, tako da je teren prodan po početnoj cijeni, a njegova će se cijena platiti iz kredita Zagrebačke banke u visini od 20 milijuna kuna. Kamate na ovaj iznos su 6,15 milijuna kuna, no i one će se smanjiti za neiskorišten dio kredita, budući da je konačna cijena bila niža od planirane. Inače, veličina terena je oko 32 tisuće kvadratnih metara, koje Komunalac dobiva oslobođene od svih hipotekarnih zahtjeva koji su ranije postojali.
Prema riječima direktora Komunalca Ervina Mraka, početak preseljenja djelatnosti Komunalca na novu lokaciju planira se za drugu polovicu ove godine, a u Jurdane bi trebala preseliti kompletna tvrtka, s administracijom, svim službama i mehanizacijom.
Davor Žic / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!