Komunalne informacije

Obavještavamo čitatelje da u srijedu 08.09.2021. započinju radovi na izgradnji komunalne infrastrukture na području Mošćeničke Drage. Radovi će se izvoditi na državnoj cesti D66, od rotora u M. Dragi prema naselju Sv. Ivan.

Za vrijeme trajanja radova promet će biti reguliran semaforima, a po završetku radova prometnica će biti vraćena u prvobitno stanje.

___________

Obavještavamo Vas da u utorak 14.09.2021. započinje nastavak radova na izgradnji druge faze projekta sanitarne kanalizacije visoke zone Lovrana – glavni kolektor Liganj – Tuliševica na županijskoj cesti u Lignju.

Za vrijeme trajanja radova promet će biti reguliran semaforima, a po završetku radova prometnica će biti vraćena u prvobitno stanje.

____________

Obavještavamo da će zbog interventnih radova na vodovodnim instalacijama u četvrtak 16.09.2021. od 20:00 do 24:00 bez vode biti

  •        potrošači u Lovranu ul.Šetalište M.Tita za mul.

Također obavješavamo da će zbog gore navedenih radova na cesti D66 , ul.Šetalište M.Tita kod k.br.68 (hotel Park) promet biti reguliran semaforima te postavljenim prometnim znakovima upozorenja i ograničenja brzine.

         U slučaju moguće pojave zamućenja vode nakon radova, potrebno je otvoriti slavinu te vršiti ispiranje cijevi do pojave bistre vode.

Radovi se odgađaju u slučaju kiše.

 

 

error: Content is protected !!