Komunikatorica sa životinjama Monica Diedrich održala seminar @ Opatija

monica_diedrich_opatija_2013 (2)

Ova Amerikanka, rodom iz Argentine, održava seminare i radionice diljem svijeta na kojima metodom komunikacije u slikama otkriva što nam životinje žele reći.

Opatija – Na svojoj turneji po Hrvatskoj, Dr. Monica Diedrich održala je dvodnevni seminar i u opatijskom hotelu 4. Opatijska cvijeta, na kojem je metodom komunikacije u slikama otkrila što životinje govore.

Monica Diedrich

Monica Diedrich

Tijekom prve večeri je dr. Diedrich najprije je upoznala sudionike s osnovama svoga posla te odnosa s pitomim, ali i divljim životinjama, dok je u drugog dana seminara održana radionica tijekom koje je i prisutna publika nastojala savladati osnove komunikacije sa životinjama.

Inače, kako napominje sama komunikologinja, kada je imala osam godina na jednoj farmi je čula životinje kako razgovaraju. Nije se prestrašila nego pomislila da je to jako zabavno. S pretpostavkom da to svi mogu, pa i njezini rođaci, pitala ih je isti dan jesu li čuli što je svinja rekla i je li im pas ispričao što mu se dogodilo jučer.

– Gledali su me začuđeno i pitali jesam li luda. Tada sam se uplašila i nikome ništa nisam govorila idućih deset godina, ispričala je dr. Monica Diedrich, koja se komunikacijom sa životinjama bavi od 1990. godine, a u životu je radila kao veterinarska pomoćnica te stekla naziv doktorice metafizike.

monica_diedrich_opatija_2013 (1)

I. Mellor / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!