Koncert Bože Vreće izazvao veliki interes, ulaznice gotovo rasprodane @ Opatija

Na repertoaru predstojećeg koncerta uz tradicionalne sevdalinke, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke, pri čemu valja istaknuti njegov neosporan talent i umijeće u autorstvu novih sevdalinki, gdje je svojim stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove sevdalinke.

Opatija – Koncert Bože Vreće u dvorani Centar Gervais održat će se ovog petka 8. studenog s početkom u 21:15 sati.

– Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode. Muško-ženska dualnost Bože Vreće, iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, čini njegovu a capella interpretaciju sevdalinki istinski emotivnim doživljajem. Na repertoaru predstojećeg koncerta uz tradicionalne sevdalinke, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke, pri čemu valja istaknuti njegov neosporan talent i umijeće u autorstvu novih sevdalinki, gdje je svojim stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove sevdalinke. Sada će Opatija imati priliku svjedočiti ekskluzivnom koncertu na području Kvarnera za samo 450 sjedećih mjesta, istaknuli su organizatori iz tvrtke Incognito Agency.

Ulaznice se mogu kupiti u Ghetaldus Opatija/Rijeka, New Sound Matulji, Dallas Music shop Rijeka i ostalim Entrio prodajnim mjestima po cijeni od 170 kn – parter 1, 140 kn – parter 2 i po 120 kn sektor balkon. Vrata se otvaraju u 20 sati, a ako ostane ulaznica u prodaji, na dan koncerta bit će skuplje za 20 kn po svakom sektoru.

error: Content is protected !!