Koncert Četiri tenora uz spektakularni vatromet ove srijede u Mošćeničkoj Dragi

Četiri tenora

Izvedbama arije ‘Nessun Dorma’, Oliverove ‘Cesarice’ i Cocine ‘Vilo moja’ te čuvenih ‘Funiculi Funicula’, ‘Chitarre Romane’, ‘Grande Amore’, ‘Canzone per te’, Četiri tenora već su oduševili Zagreb, Split, Rijeku, Opatiju, Zadar, Dubrovnik…

Opatija – Koncert ”Četiri tenora” na kojem će nastupiti Đani Stipaničev, Marko Škugor, Marko Pecotić Peco i Vladimir Garić održat će se u srijedu, 22. kolovoza s početkom u 21 sati na draškoj Rivi.

Otkad su se prvi put zajedno pojavili na pozornici, Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić postali su jedni od najtraženijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni. Okupljeni pod imenom Četiri tenora, ovi dalmatinski slavuji oduševljavaju svojim izvedbama talijanskih kancona, domaćih standarda i opernih arija.

Đani Stipaničev nadaleko je poznat po svojim bogatim vokalnim sposobnostima i glumačkom talentu u kombinaciji s neodoljivim mediteranskim šarmom i smislom za humor. Vladimir Garić tenor je splitske klape ‘Cambi’ i član Opere HNK Split. Marko Škugor, ‘šibenski Jose Carreras’, je 2013. kao član ‘Klape s mora’ predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, nakon čega je krenuo u solo karijeru i nedavno izdao svoj prvi album ‘Dalmatinska vilo’. Marko Pecotić Peco, dugogodišnji je član klape ‘Iskon’, a kao solist publici je najpoznatiji po pjesmi ‘Samo ljubav ostaje’ za uvodnu špicu popularne serije ‘Larin izbor’.

Izvedbama arije ‘Nessun Dorma’, Oliverove ‘Cesarice’ i Cocine ‘Vilo moja’ te čuvenih ‘Funiculi Funicula’, ‘Chitarre Romane’, ‘Grande Amore’, ‘Canzone per te’, Četiri tenora već su oduševili Zagreb, Split, Rijeku, Zadar, Opatiju, Dubrovnik, a sad je na redu i publika u Mošćeničkoj Dragi.

Ulaz je slobodan, a u ponoć slijedi spektakularni vatromet… Vidimo se u Mošćeničkoj Dragi.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!