Koncert ipak sutra navečer: Kiša odgodila koncert Vlatka Stefanovskog

Koncert proslavljenog makedonskog gitarističkog virtuoza Vlatka Stefanovskog koji se trebao održati danas, u utorak 04. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Opatiji ipak se zbog nepovoljnih vremenskih prilika prebacuje za sutra – srijedu 05. kolovoza.  

Opatija – Loše vremenske prilike primorale s u organizatore da prebace koncert legendarnog makedonskog gitarističkog virtuoza Vlatka Stefanovskog za sutra navečer (5. kolovoza).

– Zbog složenosti situacije i činjenice da je Vlatko Stefanovski na turneji po Hrvatskoj te da svaka promjena u rasporedu stvara određene organizacijske probleme, organizator je bio primoran čekati do praktički posljednjeg trenutka kako bi odlučio o odgodi koncerta. Vremenske prilike na žalost nisu povoljne i donijeta je odluka da se koncert prebaci za sutra – na isto mjesto i u isto vrijeme – Ljetna pozornica Opatija, srijeda 05. Kolovoza u 21:00 sat (vrata se otvaraju u 20:00). Vremenska prognoza za sutra je, kako sada stvari stoje, povoljna. No, ako se situacija promjeni i sutra nas opet zateknu vremenske nepogode, koncert će biti prebačen u sportsku dvoranu Marino Cvetković. Isto tako, organizator se ovom prilikom ispričava svima kojima je ova situacija eventualno prouzročila nekakve neugodnosti, poručili su organizatori te dodali da svima koji su kupili kartu, a ne paše im promjena termina, biti će omogućen povrat novca.

Podsjetimo, Vlatko će sutra u predivnom ambijentu Ljetne pozornice održati akustični solo nastup kojim će ovdašnjoj publici predstaviti svoje recentno diskografsko ostvarenje. Publika, naravno, neće ostati uskraćena niti za ponajbolje pjesme i najvažnije trenutke iz njegove bogate četrdesetogodišnje glazbene karijere koja je počela s kultnim rock sastavom Leb i sol. Kao što je općepoznato, Stefanovski se tijekom karijere okušao u raznim glazbenim žanrovima i kao jedan od najcjenjenijih gitarističkih virtuoza surađivao s mnogim regionalnim i svjetskim zvijezdama. No, opatijski koncert bit će poseban baš po tome što će Vlatko na pozornici “velike ljetne” biti potpuno sam te će publika moći uživati u jedinstvenom koncertu i intimnoj, akustičnoj izvedbi kakvu Vlatko još nije priuštio vjernim slušateljima s područja Rijeke i Opatije.

Što smo saznali u razgovoru sa Stefanovskim provjerite na linku u nastavku teksta…

RAZGOVOR Vlatko Stefanovski: U muzici nema grešaka, najveća greška je biti odsutan ili diskonektiran od onoga sto radiš