Koncert klape Grobnik na Gradini

klapa_grobnik_2015

Grobnik koja djeluje već 18 godina i nastupila je na svim značajnijim klapskim festivalima u accapella izvedbama kao i s instrumentalnom pratnjom.

Rijeka – U nedjelju, 26. srpnja na Trsatskoj gradini, u sklopu 10. Ljeta na Gradini, nastupa klapa Grobnik koja djeluje već 18 godina i nastupila je na svim značajnijim klapskim festivalima u accapella izvedbama kao i s instrumentalnom pratnjom.

Drugi nosač zvuka pod nazivom “Busola života”, klapa objavljuje 2013. godine, a naslovna skladba proglašena je hitom godine glazbene ljestvice Radio Rijeke. S tog albuma dolazi i pjesma “Zvizda” koja u suradnji s Alenom Nižetićem ulazi na visoko 16. mjesto glazbene ljestvice Top 40 RTL-a.

Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20 sati. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 30 kn te na sam dan koncerta na ulazu od 20.00 h.

I ovog puta, svi posjetitelji će svojim prilogom moći pomoći u humanitarnoj akciji “Svi za Zrinka” na kojoj se prikupljaju neophodna novčana sredstva za liječenje teško bolesnog Zrinka Kaurina.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!