Koncert Marka Škugora ovog četvrtka na Gradini

marko_skugor_ljeto_na_gradini_2016_01

Početkom ove godine izdao je svoj prvi album “Dalmatinska vilo” koji je postao jedan od najprodavanijih u Hrvatskoj.

Rijeka – U četvrtak, 21.07. u sklopu Ljeta na Gradini na rasporedu je koncertni nastup Marka Škugora – hrvatskog Jose Carrerasa. Marko Škugor višestruko je nagrađivani pjevač iz Šibenika koji se nakon nastupa u mnogim priznatim klapama posvetio samostalnoj karijeri. Marko je bio prvi tenor “Klape s mora” koja je 2013. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj .

Kao samostalni izvođač Marko nastupa i na Splitskom festivalu i Festivalu dalmatinske šansone u rodnom Šibeniku. Početkom ove godine izdao je svoj prvi album “Dalmatinska vilo” koji je postao jedan od najprodavanijih u Hrvatskoj. Neki od hitova koje ima iza sebe su “Dalmatinska vilo”, “Oće duša vanka tila”, “Zlato moje”… Marku će se na pozornici Trsatske gradine pridružiti i Voljen Grbac te Sara Škugor.

Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20 sati. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 70 kn, odnosno 80 kn na dan koncerta za sjedenje i po cijeni od 50 kn, odnosno 60 kn na dan koncerta za stajanje.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!