Koncert Rade Šerbedžije povodom Valentinova @ Zajc

rade_serbedzija_opatija

Uz Šerbedžiju na koncertu će nastupiti Zapadni kolodvor te Damir Urban, Zbor Opere HNK Ivana pl. Zajca i studenti Glume i medija APU Rijeka.

rade_serbedzija_plakat_zajc_2016

Rijeka – Glasoviti glumac, pjesnik i glazbenik Rede Šerbedžija održat će uoči Valentinova, u petak, 12. veljače u 20 sati koncert u riječkom HNK Ivana pl. Zajca na kojem će mu se, uz grupu Zapadni kolodvor, pridružiti gosti: Damir Urban, Zbor Opere HNK Ivana pl. Zajca i studenti Glume i medija APU Rijeka.

Na programu su nove pjesme, poput ‘’Protuletje se otpira“ ili ‘’Povratak ratnika“ s posljednjega albuma ‘’Vrijeme je, draga, vrijeme je“, drugog što ga je Rade Šerbedžija snimio sa Zapadnim kolodvorom, ovjenčanog Porinom, ali i one puno starije, još uvijek najpopularnije na repertoaru ovog umjetnika karakterističnog vokala, osebujne interpretacije i boemske karizme, nerijetko na stihove Arsena Dedića. Tako ćemo imati priliku uživo slušati pjesme ‘Djevojka iz mog kraja’, ‘Tvoje nježne godine’, ‘Barbara’, ‘Imam pjesmu za tebe’… A da ne bude razočaranih, dodajmo za kraj ‘Ne daj se, Ines’.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net