Koncert učenika Glazbene škole Mirković @ Mozart

Nastup učenika Glazbene škole ”Mirković”, učesnika 51. Hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe, održat će se večeras u 19.30 sati u hotelu Mozart.

Opatija – Romantičan koncert povodom Valentinova održat će učenici Glazbene škole Mirković, sudionici 51. Hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe, večeras u 19.30 sati u opatijskom hotelu Mozart.

Dominantni ”instrument” ove glazbene večeri bit će klavir. Nataša Ružić predstavit će se Bachovim Menuetom u g-molu te Beethovenovom Sonatinom u G-duru, Gaia Wruss odabrala je Mali preludij br. 10 u g-molu J. S. Bacha te Polku P. I. Čajkovskog, Slivestar Pulić odsvirat će Bachov Mali preludij u e-molu i Haydnovu Sonatu u C-duru, a Esenija Shunnikova svoje će vještine pokazati Bachovom Dvoglasnom invencijom u F-duru te Beethovenovom Sonatom u G-duru. Nikolina Maričić odsvirat će Bachov Preludij i fugu u d-molu i Beethovenovu Sonatu u f-molu, dok će koncert zaključiti Massimiliano Marcel Bachovom dvoglasnom invencijom u a-molu te Schumannovim Odzvucima teatra.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!