Koncert Vokalne skupine Duga ovog petka u galeriji Laurus @ Lovran

Repertoar “Duge” je raznolik i obuhvaća napjeve istarsko-primorskog melosa, klapske, duhovne i zborske skladbe, te obrade popularnih pjesama.

Lovran – Koncert Vokalne skupine Duga održat će se ovog petka, 28. veljače, s početkom u 19 sati u galeriji Laurus u Lovranu.

Članice vokalne skupine “Duga” čine odgojiteljice ustanova za rani i predškolski odgoj na području grada Rijeke i okolice, a njihova voditeljica i dirigent je Sanja Minić, viši predavač Učiteljskog fakulteta u Rijeci. Repertoar “Duge” je raznolik i obuhvaća napjeve istarsko-primorskog melosa, klapske, duhovne i zborske skladbe te obrade popularnih pjesama.

U svibnju 2015. godine prvi put sudjeluju na Međunarodnom natjecanju zborova Aurora Cantat u Karlovcu gdje osvajaju brončanu, a na istom natjecanju održanom u Rijeci 2018. godine srebrnu nagradu. Duga je nastupila 1. veljače na svečanom otvaranju EPK 2020. kao dio cjelodnevnog programa na Trgu Matije Vlačića Flaciusa i izvela program odabranih skladbi koje će se moći čuti na lovranskom koncertu.

Ulaz na koncert je slobodan…

error: Content is protected !!